vizos į Rusiją

vizos į Rusiją vizos į Kaliningrado sritį

Vizos į Rusiją kaina

Vizų tipas
Vizos įforminamos per
3 darbo dienas
8 darbo dienas
Turistinė viza
1 – kartinė iki 30 dienų
118 €
77 €
1 – kartinė iki 30 dienų (Asmenims, turintiems neįgaliojo pažymėjimą)  118 €
15 €
Tranzitinė tikslas
1 – kartinė (į vieną pusę)
118 €
 77 €
2 – kartus (į abi puses)
118 €
77 €

Komercinės vizos (daugkartinėms vizoms reikalinga kopija Rusijos vizos ir puslapio kuriame yra sienos kirtimo žyma, ne senesnė kaip 12 mėn.)

Vizų tipai
Vizos įforminamos per
8 darbo dienas
9 darbo dienas
1 – kartinė 3 mėnesiams
99 €
2 – kartinė 3 mėnesiams
99 €
Daugkartinė 3 mėnesiams (būti šalyje 90d.)
130 €
Daugkartinė 6 mėnesiams (būti šalyje 90d.)
130 €
Daugkartinė 12 mėnesių (būti šalyje 180d.)
130 €

Komercinė viza (nereikalaujama ankstesnės vizos į Rusiją)

Vizų tipai
Vizos įforminamos per
 16 darbo dienų
19 darbo dienų
28 darbo dienas
Daugkartinė 12 mėnesių (būti šalyje 180d.)  240  €
195 €
155 €
Dokumentai reikalingi gauti vizai:
  • Pasas, kurio galiojimo terminas, pasibaigus vizos galiojimo laikui, turi būti ne trumpesnis nei 6 mėn. Pase turi būti 2 tušti puslapiai skirti vizoms įklijuoti. Pasas negalios, jei susidėvėjęs, įplyšęs;
  • 1 spalvota nuotrauka atitinkanti šiuos reikalavimus:
  • Nuotraukos didis 35 x 45 mm;
  • Nuotrauka turi būti ryški, atspausdinta ant kokybiško fotopopieriaus su baltu fonu;
  • Nuotraukoje veidas nuo smakro iki viršugalvio turi užimti ne mažiau kaip 70-80%;
  • Nuotrauka turi būti ne senesnė kaip 6 mėnesių;
  • Nuotraukas vizoms Jus galite pasidaryti ir pas mus.
  • Anketiniai duomenys gyvenamoji vieta, kontaktinis telefonas, darbovietė ir pareigos;
  • Sveikatos draudimas: vienkartinės vizos galiojimo trukmė priklauso nuo draudimo dienų skaičiaus. Draudimą galimą įsigyti mūsų agentūroje.
Pastabos:
– Šeštadieniai, sekmadieniai ir Rusijos Federacijos švenčių dienos į laiką neįskaičiuojamos.

Daugkartinės vizos perkeliamos į naują pasą

Vizų tipas
Vizos perkeliamos per
3 darbo dienas
Daugkartinės vizos perkeliamos
75 €
Dokumentai reikalingi vizai perkelti:
  • Senas ir naujas pasas;
  • Medicininių išlaidų draudimas;
  • 1 spalvota nuotrauka.