vizos į Kiniją


Vizos į Kiniją Lietuvos piliečiams ir asmenims be pilietybės, nuolat gyvenantiems Lietuvoje. Kainos nurodytos litais ir eurais.

Vizų tipas
Vizos įforminamos per
3-4 darbo dienas
7-8 darbo dienas
Turistinė viza
1 – kartinė iki 3 mėn.
125 €
99 €
2 – kartinė iki 6 mėn.
135€
110 €
Verslo viza
Daugkartinė iki 6 mėn.
Daugkartinė iki 12 mėn.
Dokumentai reikalingi gauti vizai:
  • Pasas, kurio galiojimo terminas, pasibaigus vizos galiojimo laikui, turi būti ne trumpesnis nei 6 mėn. Pase turi būti 2 tušti puslapiai skirti vizoms įklijuoti. Pasas negalios, jei susidėvėjęs, įplyšęs;
  • 1 spalvota nuotrauka atitinkanti šiuos reikalavimus:
  • Nuotraukos didis 35 x 45 mm;
  • Nuotrauka turi būti ryški, atspausdinta ant kokybiško fotopopieriaus su baltu fonu;
  • Nuotraukoje veidas nuo smakro iki viršugalvio turi užimti ne mažiau kaip 70-80%;
  • Nuotrauka turi būti ne senesnė kaip 6 mėnesių;
  • Taip pat nuotraukas vizoms Jus galite pasidaryti mūsų agentūroje.
  • Anketiniai duomenys: gyvenamoji vieta, kontaktinis telefonas, darbovietė ir pareigos;
  • Nurodyti ankstesnę pavardę (-es), gimimo vietą, sutuoktinio duomenis (vardą, pavardę, pavardę (-es) iki santuokos, gimimo datą, gimimo vietą);
  • Nurodyti šeimos narį ar giminaitį, į kurį būtų galima kreiptis nelaimės atveju Kinijoje;
  • Jei anksčiau lankėtės Kinijoje, nurodykite datą.
  • Sveikatos draudimas nėra privaloma sąlyga gauti vizą į Kiniją, Tačiau rekomenduojame vykstantiems svetur įsigyti kelionės draudimą. Draudimą galimą įsigyti mūsų agentūroje.
Pastabos:
– Šeštadieniai, sekmadieniai ir švenčių dienos į laiką neįskaičiuojamos.
– Konsulinis skyrius dirba tik antradieniais ir ketvirtadieniais, dokumentai reikalingi iš vakaro tam kad paruošti iškvietimą (pirmadienį ar trečiadienį – iki 16:30 val.)